sofiaenlund

TÅRÖGD OCH TACKSAM

Kategori: psykisk ohälsa

Finafina människor. Vilket stöd och fina ord jag bemötts av det senaste dygnet. Nästan 2000 personer har läst inlägget, vilket är helt galet. Det har sagts att jag är stark och inspirerar andra att palla fortsätta. Det så fint att kunna vara en sådan person för folk, men vidrigt att det ska behövas. 
 
De sms, chatmeddelande, samtal och kommentarer jag fått har varit så fyllda med kärlek, tillit och stöd. Har varit konstant tårögd sen jag publicerade inlägget. 
 
Jag känner att jag kanske faktiskt gjort skillnad för några människor genom att gå ut med min historia. Jag söker ingen uppmärksamhet för mitt förflutna. Jag talar bara sanning om de saker jag inte pallar låsa in längre. Jag tänkte därför införa en ny kategori på bloggen. ''Psykisk ohälsa''. Jag tänkte dels skriva om egen skit men också generellt. Jag vill verkligen vara en del av processen till folks bättre liv och ett bättre samhälle. 
 
Jag tänkte också göra en sak jag gjort på en tidigare blogg. Jag har skaffat en extra mailadress endast för bloggbruk. Om det är så att någon vill prata med någon, så är det alltid okej att vända sig till mig. Vare sig vi känner varandra eller inte, så finns jag alltid att lyssna. Om jag får och kan hjälpa - då hjälper jag. Och skulle det vara så att någon har en egen berättelse de vill få ut, men själva inte vill tala ut om. Så kan det skickas till mig och jag kan publicera det åt dig, och du får förbli anonym - men din historia offentlig. 
-     [email protected]    - 
 

Än en gång. Tacktacktack för all kärleksfull respons. 
 
- Sofia